Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιουνίου 03, 2018

Δευτέρα 4/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   4/6/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην περιοχή της Θράκης.
Από το μεσημέρι πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα επίσης επάνω από την Μακεδονία, την Θεσσαλία, την ανατολική στερεά Ελλάδα και την βορειοανατολική Πελοπόννησο.
Βροχές θα πέσουν στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, την βόρεια και ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά Ελλάδα και την βορειοανατολική Πελοπόννησο.
Αραιή θα είναι η αφρικάνικη σκόνη που θα καλύψει αρκετές περιοχές της δυτικής Ελλάδας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική και η ανατολική στερεά Ελλάδα, η κεντρική Μακεδονία και η κεντρική Θεσσαλία.  
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως  35C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   Δ –  ΝΔ – ΒΔ – Α – ΝΔ      θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 22C και υψηλή  34C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1010.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 28% έως και 64%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets