Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουνίου 04, 2018

Τρίτη 5/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   5/6/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια της ημέρας, στην Θράκη, στις βόρειες κυρίως περιοχές της Μακεδονίας, στην βόρειο Ήπειρο και στην βόρεια Θεσσαλία.
Σποραδικές βροχές θα πέσουν κυρίως μετά το μεσημέρι στα βόρεια της Μακεδονίας, της Θράκης και με πιθανότητα βροχής στην βόρεια και την ανατολική Θεσσαλία.
Σε πυκνή μορφή συνεχίζει η αφρικάνικη σκόνη να καλύπτει αρκετές περιοχές της δυτικής Ελλάδας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική στερεά Ελλάδα, η κεντρική Μακεδονία και η κεντρική Θεσσαλία.  
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 11C  έως  35C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  Δ – ΝΔ      θα κυμανθούν από 3 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 20C και υψηλή  34C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1008.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 18% έως και 50%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets