Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουνίου 05, 2018

Τετάρτη 6/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   6/6/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας και της Θράκης.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα επίσης θα πυκνώσουν επάνω από την Ήπειρο και την Θεσσαλία.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο και στην βόρεια και ανατολική Θεσσαλία.
Σε πυκνή μορφή συνεχίζει η αφρικάνικη σκόνη να καλύπτει αρκετές περιοχές της Ελλάδας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική στερεά Ελλάδα, η βορειοανατολική Πελοπόννησο και η κεντρική Θεσσαλία.  
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 11C  έως  35C
Ο καιρός στην Λάρισα  Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το απόγευμα με πιθανή ασθενή βροχή. Άνεμοι επιφανείας θα είναι 
ΝΔ – Δ – Ν – Α – ΝΔ     θα κυμανθούν από 3 έως 28 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  20C και υψηλή  34C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 18% έως και 59%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,4   / 13:30   8,3   / 16:00 5,3   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets