Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2018

Πέμπτη 7/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   7/6/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα κυρίως μετά το μεσημέρι στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην Θεσσαλία.
Σποραδικές βροχές κυρίως το απόγευμα θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία και στην κεντρική στερεά Ελλάδα.
Η αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει αρκετές περιοχές της Ελλάδας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική στερεά Ελλάδα, η κεντρική Μακεδονία και η δυτική Θεσσαλία.  
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 5   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 12C  έως  35C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά το μεσημέρι με πιθανή ασθενή βροχή. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – Δ – ΒΑ – Α     θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  21C και υψηλή  34C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1015. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 27% έως και 68%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,4   / 13:30   8,4   / 16:00 5,4   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets