Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2018

Σάββατο 9/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   9/6/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Λίγο πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην δυτική Μακεδονία, στο ανατολικό Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο και στην δυτική στερεά Ελλάδα.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν επάνω την κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την βόρεια Εύβοια και στο νοτιοδυτικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές θα πέσουν στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην βόρεια και στην ανατολική Θεσσαλία.
Η αφρικάνικη σκόνη σε πυκνή μορφή συνεχίζει να καλύπτει αρκετές περιοχές της Ελλάδας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία και η ανατολική στερεά Ελλάδα.   
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως  36C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Α – ΒΑ – Δ – ΝΑ – ΒΑ – ΝΔ      θα κυμανθούν από 3 έως 30 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  21C και υψηλή  35C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1008. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 27% έως και 81%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,6   / 13:30   8,6   / 16:00 5,5   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets