Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2018

Τρίτη 3/7/2018

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   3/7/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Σποραδικές νεφώσεις κυρίως από το μεσημέρι θα καλύψουν τις κεντρικές και βόρειες περιοχές της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, την ανατολική Ήπειρο, την βόρεια και δυτική Θεσσαλία.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει από το απόγευμα στην δυτική και στην βορειοανατολική Μακεδονία.
Η αφρικάνικη σκόνη ξανά στο προσκήνιο καλύπτοντας τις περισσότερες περιοχές της χώρας και εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική στερεά Ελλάδα, η βορειοανατολική Πελοπόννησο και το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.   
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 14C  έως  36C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας, Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Α – ΒΑ – Α – ΒΑ        θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  22C και υψηλή  35C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1012. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 44% έως και 85%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,9   / 13:30 –  9,4   / 16:00 6,2   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets