Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018

Κυριακή 8/7/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   8/7/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην δυτική Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην δυτική Πελοπόννησο, στην νότια Εύβοια, στο Ιόνιο και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Βροχές κυρίως από το μεσημέρι θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο.
Σε αραιή μορφή η αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει την κεντρική και την νότια Ελλάδα.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 4 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 14C  έως  34C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας στην διάρκεια της ημέρας. Βροχές αναμένεται να πέσουν μετά το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΒΔ – ΒΑ – Α – ΒΔ           θα κυμανθούν από 3 έως 11 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  23C και υψηλή  31C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1010. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 51% έως και 99%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,8   / 13:30   8,5   / 16:00 5,6   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets