Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018

Τετάρτη 19/9/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   19/9/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, στην Χαλκιδική, στην ανατολική Θράκη, στην Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην βορειοανατολική Πελοπόννησο και στις βόρειες περιοχές της Κρήτης.
Από το μεσημέρι σποραδικές θα είναι οι νεφώσεις που θα καλύψουν την δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την δυτική Πελοπόννησο και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.  
Λίγες βροχές θα πέσουν στις βόρειες περιοχές της Κρήτης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής και τις βορειοανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα η βορειοδυτική Πελοπόννησο και νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.   
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7  το νότιο αιγαίο. 2 4  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως  31C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – Α – ΒΔ – Δ        θα κυμανθούν από 3 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  17C και υψηλή  27C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1021. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 38% έως και 87% ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να επισκεφτείτε. 
ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets