Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Οκτωβρίου 11, 2018

Παρασκευή 12/10/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   12/10/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές ώρες στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στην Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια, στην Αττική, στην ανατολική Πελοπόννησο και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους με εξαίρεση το ανατολικό, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν επίσης επάνω από την δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την δυτική στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
Βροχές θα πέσουν στην νότια νοτιοανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7  το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 6C  έως  27C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΒΔ – ΒΑ – ΝΔ – Δ             θα κυμανθούν από 3 έως 18χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  12C και υψηλή  24C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1024. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 34% έως και 82% ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να επισκεφτείτε. 
ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets