Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2018

Παρασκευή 30/11/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/11/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά και αρκετό κρύο από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στο Ιόνιο πέλαγος, στην κεντρική και στην δυτική Θεσσαλία, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην δυτική Πελοπόννησο και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές θα πέσουν στην Μαγνησία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην κεντρική και στην ανατολική Πελοπόννησο, στο κεντρικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της Θράκης, στην Μαγνησία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Αττική, στην δυτική Πελοπόννησο και στα ορεινά της κεντρικής και δυτικής Κρήτης.  
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική και η βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 9 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 9  το νότιο αιγαίο. 2 – 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -4C  έως  14C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια έως το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΒΔ – Α – ΝΑ – ΒΔ            θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  5C και υψηλή  10C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1025. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 57% έως και 96% ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να επισκεφτείτε.   ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets