Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2018

Πέμπτη 13/12/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   13/12/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν  στις προαναφερόμενες περιοχές, ενώ αντίθετα πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια έως το απόγευμα στο Ιόνιο πέλαγος και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Βροχές το πρωί θα πέσουν στο Ιόνιο πέλαγος, στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική και στην Πελοπόννησο.
Έως το μεσημέρι οι βροχές θα επεκταθούν επάνω από την Εύβοια, την Θεσσαλία, την Ήπειρο, τις κεντρικές και νότιες περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, ημιορεινά στην Ήπειρο, στις νότιες περιοχές της Μακεδονίας, στην Θράκη, στην Χαλκιδική, στην Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Αττική, στην κεντρική και στην βόρεια Εύβοια, στην Πελοπόννησο και στα ορεινά της Κρήτης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική, βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Πελοπόννησο και το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 8  το νότιο αιγαίο. 3 – 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -5C  έως  12C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Βροχές αναμένεται να πέσουν πριν το μεσημέρι και για το υπόλοιπο σχεδόν της ημέρας. Πιθανή ασθενή χιονόπτωση μετά το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΒΔ – Α – ΒΑ – Δ – ΒΑ    θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  0C και υψηλή  7C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1020. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 63% έως και 95% ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να επισκεφτείτε.   ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets