Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2018

Παρασκευή 14/12/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   14/12/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει η Πελοπόννησο, η ανατολική στερεά Ελλάδα, η Αττική, το κεντρικό και το νότιο αιγαίο πέλαγος.
Ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στο Ιόνιο πέλαγος, στην Μακεδονία, στην δυτική Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα και στην δυτική Πελοπόννησο.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Μακεδονίας, στην βόρεια Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Αραιά θα είναι τα σύννεφα της αφρικάνικης σκόνης που θα καλύψουν την Πελοπόννησο, το κεντρικό και το νότιο αιγαίο πέλαγος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική, βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Πελοπόννησο και το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6  το νότιο αιγαίο. 3 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -5C  έως  17C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΒΔ – ΒΑ – Α – ΒΑ    θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  2C και υψηλή  8C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1019. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 92% έως και 99% ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να επισκεφτείτε.   ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets