Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2019

Δευτέρα 14/1/2019


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   14/1/2019  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Στην κατάψυξη και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην δυτική Πελοπόννησο, στο ανατολικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Τα σύννεφα στην διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας θα κινηθούν ανατολικά καλύπτοντας έως το βράδυ το σύνολο σχεδόν της Χώρας.
Βροχές από το μεσημέρι θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο.
Βροχές επίσης στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην κεντρική Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην  στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αττική, στην Εύβοια και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Χιόνια κυρίως από το μεσημέρι θα πέσουν στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην  Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια, στην βόρεια Αττική, στην Πελοπόννησο, στο ανατολικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
3 – 7  το νότιο αιγαίο. 2 – 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -12C  έως  12C
Ο καιρός στην Λάρισα.  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Χιονόνερο αναμένεται να πέσει από το απόγευμα μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι 
ΝΔ – ΒΑ – Α – ΝΔ – Δ                θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  -2C και υψηλή  6C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1003. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 75% έως και 96% ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να επισκεφτείτε.   ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets