Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιανουαρίου 30, 2019

Πέμπτη 31/1/2019


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   31/1/2019  Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην νότια Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, μέρος της Αττικής, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο.
Έως το μεσημέρι τα σύννεφα θα αραιώσουν με περισσότερη ηλιοφάνεια στην Θεσσαλία, στην Αττική, στην κεντρική Μακεδονία και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Από το μεσημέρι περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσει στις περισσότερες περιοχές της Χώρας, με πιο έντονα τα φαινόμενα με καταιγίδες στην δυτική Ελλάδα στο νότιο και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Χιόνια θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, στις βόρειες περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στον Όλυμπο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στις κεντρικές περιοχές της Πελοποννήσου και στα ορεινά της Κρήτης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βόρεια Ήπειρο.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η νότια Αττική.
2 – 8 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
3 – 7  το νότιο αιγαίο. 4 – 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -4C  έως  14C
Ο καιρός στην Λάρισα.  Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια έως το μεσημέρι. Λίγες βροχές θα πέσουν στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – Δ – ΝΔ       θα κυμανθούν από 3 έως 28χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  5C και υψηλή  12C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1005. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 53% έως και 97% ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να επισκεφτείτε.   ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets