Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2019

Τρίτη 26/3/2019


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   26/3/2019  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά το μεσημέρι στην βόρεια Ελλάδα, στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην βόρεια Εύβοια, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στο Ιόνιο πέλαγος, στην ανατολική Πελοπόννησο, στο βορειοδυτικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Βροχές από το απόγευμα θα πέσουν στην δυτική και στην βορειοανατολική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην νότια Χαλκιδική, στο βορειοδυτικό αιγαίο πέλαγος, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην κεντρική Εύβοια και στα ορεινά της Κρήτης.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βορειοανατολικής  Μακεδονίας, στην βόρεια Ήπειρο, στον Όλυμπο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βόρεια Ήπειρο, η δυτική Μακεδονία και οι βόρειες περιοχές της ανατολικής Θράκης.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα , η βορειοδυτική Πελοπόννησο και το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.  
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  το νότιο αιγαίο. 2 – 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 2C  έως  22C
Ο καιρός στην Λάρισα.  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα και για το υπόλοιπο της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Α –ΒΑ – Ν – ΝΑ        θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 9C η χαμηλή  και  18C υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1009. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 60% έως και 93% ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να επισκεφτείτε.   ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets