Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019

Τετάρτη 27/3/2019


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   27/3/2019  Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας, στις βόρειες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές από το πρωί θα πέσουν στην νότια Χαλκιδική, στην Μαγνησία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Εύβοια και στο Ιόνιο πέλαγος.
Πιο έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν από το απόγευμα στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στο νοτιοδυτικό αιγαίο πέλαγος στην δυτική και στην νότια Θεσσαλία.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην βορειοανατολική Μακεδονία, στην κεντρική και στην ανατολική Κρήτη.
Χιόνια θα πέσουν στην ανατολική Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στον Όλυμπο, στα ορεινά  της δυτικής Κρήτης και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βόρεια Ήπειρο.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.  
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  το νότιο αιγαίο. 2 – 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 0C  έως  20C
Ο καιρός στην Λάρισα.  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, πιθανή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες. Βροχή θα πέσει από τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι 
Α –ΒΑ – Α – ΒΑ        θα κυμανθούν από 3 έως 18χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 8C η χαμηλή  και  16C υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1020. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 40% έως και 81% ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να επισκεφτείτε.   ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets