Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Απριλίου 29, 2019

Τρίτη 30/4/2019

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/4/2019  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην δυτική Μακεδονία, στην Θράκη, στην δυτική στερεά Ελλάδα και στην δυτική Πελοπόννησο.
Από το μεσημέρι περισσότερη συννεφιά θα έχει η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία, η Θεσσαλία και έως το βράδυ η Πελοπόννησο.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το πρωί στο βόρειο Ιόνιο πέλαγος, στην βορειοδυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Πελοπόννησο και από το μεσημέρι ασθενή σποραδική βροχή θα πέσει στην βόρεια Θεσσαλία και στην ανατολική Μακεδονία.
Ασθενή χιονόπτωση θα πέσει στα ορεινά της βόρειας Ηπείρου.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βόρειας Ηπείρου.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία. 
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  το νότιο αιγαίο. 2 – 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 3C  έως  25C
Ο καιρός στην Λάρισα.  Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το μεσημέρι, με μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   
 ΝΔ  –  Δ – ΝΔ              θα κυμανθούν από 3 έως 22/35 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 10C η χαμηλή  και  24C υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1010. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 25% έως και 59%    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να επισκεφτείτε.   ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets