Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019

Δευτέρα 18/11/2019


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   18/11/2019  Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην νότια, νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην δυτική Πελοπόννησο και στο δυτικό και ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Έως το μεσημέρι και σταδιακά έως το βράδυ περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει η κεντρική και η δυτική Μακεδονία, το Ιόνιο πέλαγος, η Ήπειρος, η Θεσσαλία, η στερεά Ελλάδα, η Πελοπόννησο, η Εύβοια και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Βροχές θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στις κεντρικές περιοχές του αιγαίου πελάγους και στην ανατολική Κρήτη.
Η αφρικάνικη σκόνη σε αραιή μορφή θα καλύψει και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειοδυτικής και της βορειοανατολικής Μακεδονίας, της βόρειας Ηπείρου και στην βόρεια Πελοπόννησο.   
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 5  μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 5  το νότιο αιγαίο. 2 – 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 2C  έως  23C
Ο καιρός στην Λάρισα.  Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια έως το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΒΔ – ΝΔ – ΒΒΑ – Α – Ν – ΝΔ                   θα κυμανθούν από 3 έως 7 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 11C  η χαμηλή  και  19C υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1017. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 56% έως και 100%.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε……  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets