Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Δεκεμβρίου 31, 2019

Τετάρτη 1/1/2020


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  1/1/2020  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι σύννεφα το πρωί στην ανατολική Θράκη, στην νότια, νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια, στην βόρεια Πελοπόννησο, στο βόρειο και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Έως το απόγευμα και στην διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας τα σύννεφα θα πυκνώσουν επάνω από το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλίας, της Αττικής, της κεντρικής και της ανατολικής Πελοποννήσου και στο μεγαλύτερο μέρος του κεντρικού και νοτίου αιγαίου πελάγους.
Βροχές το πρωί θα πέσουν στην Κρήτη και από το απόγευμα στην ανατολική, νότια, νοτιανατολική Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια, στην Αττική, στην νοτιοδυτική Θεσσαλία, στην ανατολική Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Χιόνια από το πρωί θα πέσουν στα ορεινά της Κρήτης, από τις απογευματινές ώρες τα χιόνια θα καλύψουν την ανατολική και την νότια Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική στερεά Ελλάδα, την βόρεια Αττική, την Εύβοια, την βόρεια και την ανατολική Πελοπόννησο.
Αραιά θα είναι τα σύννεφα τις αφρικάνικης σκόνης που θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της στερεάς Ελλάδας, της βόρειας Αττικής και της Πελοποννήσου.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης και της Ρόδου.  
3 – 8  μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 8  το νότιο αιγαίο. 2 – 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -5C  έως  14C
Ο καιρός στην Λάρισα.  Με ηλιοφάνεια και με λίγες νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΒΑ – ΒΔ               θα κυμανθούν από 3 έως 29χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από -1C  η χαμηλή  και  9C υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1024. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 48% έως και 94%.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε……  ON LINE  ο καιρός στην    Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets