Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2019

Παρασκευή 13/12/2019



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   13/12/2019  Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια έως το μεσημέρι στην κεντρική και στην ανατολική Θεσσαλία, στις ανατολικές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην ανατολική Πελοπόννησο, στο δυτικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Περισσότερη ηλιοφάνεια μετά το μεσημέρι θα έχει επίσης η δυτική και η κεντρική Μακεδονία και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, μέρος της δυτικής Μακεδονίας, στην κεντρική και στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην κεντρική και στην δυτική Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στο μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού αιγαίου πελάγους.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην  κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη.
Χιόνια ια πέσουν στις βόρειες περιοχές της δυτικής και της βορειανατολικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας, της Φωκίδας, της Ευρυτανίας, στα κεντρικά ορεινά της Πελοποννήσου και της δυτικής Κρήτης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6  μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
3 – 7  το νότιο αιγαίο. 4 – 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -3C  έως  17C
Ο καιρός στην Λάρισα.  Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια πριν το μεσημέρι και τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – Δ – ΝΔ – ΝΑ                   θα κυμανθούν από 3 έως 12χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 7C  η χαμηλή  και  12C υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1002. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 83% έως και 99%.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε……  ON LINE  ο καιρός στην    Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets