Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2020

Τετάρτη 21/10/2020

 


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  21/10/2020
  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.  Με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.

Σύννεφα στην διάρκεια της ημέρας θα καλύψουν την Θεσσαλία, την Αττική, την ανατολική στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.

Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει κυρίως τις πρωινές ώρες στην δυτική και στην ανατολική Θεσσαλία, πιο έντονη θα είναι η βροχή επάνω από την ανατολική στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά του Ολύμπου, στην Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και πιθανώς στην βόρεια Πελοπόννησο.  

Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειοδυτικής, βορειοανατολικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.

2 – 8  μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 

2 – 7  το νότιο αιγαίο. 2 – 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.

Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από  4C  έως 

24C

Ο καιρός στην Λάρισα Με συννεφιά και ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΒΔ –Δ –ΒΔ – ΝΔ                     θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από  10C  η χαμηλή  και 21C η υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1024. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 42% έως και 91%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε……  ON LINE  ο καιρός  στην    Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets