Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιουνίου 20, 2021

Δευτέρα 21/6/2021


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   21/6/2021
  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.  Με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.

Σύννεφα τις πρωινές ώρες θα καλύψουν την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και τις κεντρικές περιοχές του αιγαίου πελάγους.

Από το μεσημέρι σύννεφα επίσης θα καλύψουν την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, την δυτική και την νότια Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο.

Βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι θα πέσουν στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στην δυτική Θεσσαλία και πιθανώς και στην ανατολική Πελοπόννησο.

Αραιά θα είναι τα σύννεφα της αφρικάνικης σκόνης που θα καλύψουν αρκετές περιοχές της Χώρας.

Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειοανατολικής Μακεδονίας.

Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η  κεντρική Θεσσαλία, η ανατολική και η δυτική στερεά Ελλάδα και η βορειοδυτική Πελοπόννησο.

2 – 5  μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  

2 – 5  το νότιο αιγαίο. 2 – 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.

Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από  6C  έως 36C

Ο καιρός στην Λάρισα Με ηλιοφάνεια από το πρωί και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι    Ν – ΒΔ – ΒΑ – Α – Δ          θα κυμανθούν από 3 έως 31χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 21C  η χαμηλή  και  35C η υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1010. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 30% έως και 91 %.

Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 9:00  - 2,2   / 15:00 –  8.6   / 18:00 2,2   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε……  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets