Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουνίου 29, 2021

Τετάρτη 30/6/2021

 


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/6/2021
  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.  Με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.

Λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας θα καλύψουν την δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την Θεσσαλία και το Ιόνιο πέλαγος.

Πιθανή ασθενή βροχή το απόγευμα θα πέσει στην δυτική Μακεδονία.

Πυκνά θα είναι τα σύννεφα της αφρικάνικης σκόνης που θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή μορφή.  

Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της Ηπείρου,  της βορειοανατολικής και της βορειοδυτικής Μακεδονίας, της Αιτωλοακαρνανίας και στα ορεινά της Πελοποννήσου. 

Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία, η δυτική και η ανατολική στερεά Ελλάδα, η βορειοδυτική και η βορειοανατολική Πελοπόννησο.

2 – 6  μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  

2 – 7  το νότιο αιγαίο. 2 – 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.

Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από  16C  έως 

41C

Ο καιρός στην Λάρισα Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι    ΝΔ – Α – ΝΑ          θα κυμανθούν από 3 έως 29χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 23C  η χαμηλή  και  41C η υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 19% έως και 71 %. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 2,2   / 13:30   8,8  / 16:00 1,9   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.

LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε……  ON LINE  ο καιρός  στην    Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets