Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2021

Τρίτη 30/11/2021

 


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/11/2021
  Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα.

Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, ανοίγματα του καιρού με ηλιοφάνεια θα έχει η Μακεδονία, η Θεσσαλία, η ανατολική στερεά Ελλάδα, η Αττική, η Εύβοια, η δυτική Πελοπόννησο και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.

Από το απόγευμα και έως το βράδυ τα σύννεφα θα υποχωρήσουν στο σύνολο σχεδόν της χώρας.

Βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες θα πέσει στο σύνολο σχεδόν της Χώρας.

Έντονα θα είναι τα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της Μακεδονίας, στην Ήπειρο, περιφερικά της Θεσσαλίας, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στα κεντρικά ορεινά της Πελοποννήσου, στην κεντρική Εύβοια και στα ορεινά της Κρήτης.

Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειοανατολικής, της βορειοδυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας.   

Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.

3 8  μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  

38   το νότιο αιγαίο. 4 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.  

Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -4C  έως 

18C 

Ο καιρός στην Λάρισα Με ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔΔΒΔ – ΝΔ           θα κυμανθούν από 3 έως 32 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από  8C  η χαμηλή  και 14C  η υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1009. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 38% έως και 89%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.

LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε……  ON LINE  ο καιρός  στην    Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets