Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28, 2022

Τρίτη 1/3/2022

 


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/3/2022
  Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα.

Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην ανατολική Μακεδονία, στην δυτική Θράκη, στην δυτική Ήπειρο, στην δυτική Πελοπόννησο, στο ανατολικό, στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος και στο Ιόνιο πέλαγος.

Βροχές θα πέσουν στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην βόρεια Εύβοια και στην Κρήτη.

Χιόνια θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Εύβοια, στην βόρεια Πελοπόννησο. και στα ορεινά της Κρήτης.

Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειανατολικής Μακεδονίας.  

Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.

2 7  μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  

2 6   το νότιο αιγαίο. 2 – 6   μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.  

Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -7C  έως 14C 

Ο καιρός στην Λάρισα Με συννεφιά στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Βροχή αναμένεται να πέσει κατά περιόδους. Χιόνι  η χιονόνερο θα πέσει τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΒΑ Α  ΒΑ                   θα κυμανθούν από 3 έως 29χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από  4C  η χαμηλή  και 8C  η υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1019. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 66% έως και 99%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.

LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε……  ON LINE  ο καιρός  στην Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets