Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2022

Τετάρτη 31/8/2022


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   318/2022
   Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.

Σύννεφα από το πρωί θα καλύψουν τις βόρειες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, της Θράκης, της βορειοανατολικής Πελοποννήσου, της Αττικής, το Ιόνιο πέλαγος και το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.

Σποραδικές θα είναι οι νεφώσεις από το μεσημέρι επάνω από την Μακεδονία, την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την κεντρική και την δυτική στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και το ανατολικό αιγαίο πέλαγος.

Βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην κεντρική και στην δυτική  στερεά Ελλάδα , στην Αττική, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.

Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειοανατολικής και της βορειοδυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας.   

Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα και η ανατολική Θράκη.    

2   5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  

2  5  το νότιο αιγαίο. 2 – 6   μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.  

Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 12έως 33

Ο καιρός στην Λάρισα Με ηλιοφάνεια και νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Μικρή πιθανότητα βροχής  από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι    ΝΔ – ΒΔ –  ΒΑ – Α – ΝΑ                                  θα κυμανθούν από 3 έως 25χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από  20C  η χαμηλή  και 32C  η υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1013. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 25% έως και 82%.Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 1,0   / 13:30 –  6,4  / 16:00 0,6  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. 

LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε……  ON LINE  ο καιρός  στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets