Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2023

Τρίτη 28/3/2023

 


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   28/3/2023
   Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με πτώση της θερμοκρασίας, με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.

Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια, στην Αττική, στην Πελοπόννησο, στο βορειοανατολικό, στο δυτικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.

Βροχές θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στο Ιόνιο πέλαγος, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στην Αττική και στο αιγαίο πέλαγος.  

Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στον Όλυμπο, στην βόρεια Αττική και στην βόρεια Πελοπόννησο.

Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της Μακεδονίας.

Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Πελοπόννησο, το νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.  

2 9  μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  

4 – 8  το νότιο αιγαίο. 4 – 9   μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 

Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -1C  έως  20C 

Ο καιρός στην Λάρισα Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια από το μεσημέρι. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει τις πρωινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι    Δ – ΒΔ – ΒΑ – ΝΑ – ΔΝΔ                θα κυμανθούν από 9 έως 45χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 7C  η χαμηλή  και 14C  η υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1010. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 19% έως και 66%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. 

LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε……  ON LINE  ο καιρός  στην    Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets