Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2023

Σάββατο 1/7/2023


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/7/2023
   Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.

Σύννεφα το πρωί θα καλύψουν την κεντρική Μακεδονία και το νότιο Ιόνιο πέλαγος. Σποραδικές νεφώσεις από το μεσημέρι θα καλύψουν στην Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Αττική, και στην ανατολική Πελοπόννησο.

Λίγες βροχές μετά το μεσημέρι θα πέσουν στην δυτική και στην βορειοανατολική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, και πιθανώς στην βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειοανατολικής και της βορειοδυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας και της βόρειας Πελοποννήσου.

Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία και η ανατολική στερεά Ελλάδα.   

2 5  μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  

2 – 6 το νότιο αιγαίο. 2 – 5   μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 

Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 12C  έως  37C 

Ο καιρός στην Λάρισα Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – Ν – ΝΑ – Δ                    θα κυμανθούν από 3 έως 30χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 22C  η χαμηλή  και 36C  η υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1017. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 22% έως και 72%.

Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 2,3   / 13:30   8,8  / 16:00 2,3  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. 

LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε……  ON LINE  ο καιρός  στην    Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets