Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2009

Τετάρτη 1/7/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 1/7/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας θα έχει η Πελοπόννησος, Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και Ιόνιο πέλαγος.

Βροχές από το πρωί θα πέφτουν στην δυτική Μακεδονία και κεντρική Ελλάδα, από το μεσημέρι οι βροχές θα επεκταθούν σε όλη την βόρεια και κεντρική Ελλάδα, στερεά Ελλάδα, και από το απόγευμα λίγες βροχές αναμένονται στην βόρεια Πελοπόννησο.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο. 2 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου

και 2 – 4 στο νότιο αιγαίο. 2 - 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 17C έως 33C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας από το πρωί και για όλη την διάρκεια της ημέρας, ασθενής κατά διαστήματα βροχόπτωση αναμένεται σε όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι μεταβλητοί Α – ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 15 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 20C και υψηλή 32C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1013. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 34% έως και 87%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets