Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιουνίου 28, 2009

Δευτέρα 29/6/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 29/6/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια αρχικά στην κεντρική και νότια Ελλάδα, στην διάρκεια της ημέρας τα σύννεφα θα καλύψουν από το μεσημέρι το σύνολο σχεδόν των χερσαίων περιοχών της χώρας.

Περισσότερη ηλιοφάνεια στο σύνολο της ημέρας θα έχει σχεδόν όλο το αιγαίο και το Ιόνιο πέλαγος.

Βροχές από το πρωί θα πέφτουν στην κεντρική Μακεδονία, έως το μεσημέρι οι βροχές θα επεκταθούν σε όλη την βόρεια Ελλάδα, μετά το μεσημέρι ασθενής θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην κεντρική και νότια Θεσσαλία και κεντρική Εύβοια.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία την έχει η Θεσσαλία. 1 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου

και 2 – 3 στο νότιο αιγαίο. 3 - 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 16C έως 32C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με ηλιοφάνεια από το πρωί, λίγο πριν το μεσημέρι τα σύννεφα θα αρχίζουν να πυκνώνουν με αναμενόμενη ασθενή βροχή μετά το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι μεταβλητοί Ν – ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 20 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 18C και υψηλή 32C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1010. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 39% έως και 89%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets