Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2009

Τρίτη 30/6/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 30/6/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια αρχικά στην στερεά Ελλάδα Πελοπόννησο και αιγαίο πέλαγος.

Πριν το μεσημέρι τα σύννεφα θα καλύψουν όλη σχεδόν την Ελλάδα εξαίρεση με ηλιοφάνεια περιοχές θα έχει ολόκληρο το αιγαίο πέλαγος.

Βροχές αρχικά το πρωί αναμένονται στην δυτική Μακεδονία, στην διάρκεια της ημέρας και έως το απόγευμα οι βροχές αναμένεται να καλύψουν ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα πλην τον περιοχών της Αττικής, Ευβοίας ανατολικής και νότιας Πελοποννήσου και αιγαίο πέλαγος.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία την έχει η Θεσσαλία. 1 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου

και 2 – 4 στο νότιο αιγαίο. 3 - 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 16C έως 32C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, από το μεσημέρι τα σύννεφα θα αρχίζουν να πυκνώνουν με αναμενόμενη ασθενή βροχή μετά το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι μεταβλητοί Α – ΝΑ θα κυμανθούν από 6 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 20C και υψηλή 32C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1013. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 31% έως και 73%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets