Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2009

Σάββατο – Κυριακή 29-30/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 29-30/8/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια αρχικά σε όλη την Χώρα, έως το απόγευμα αραιές νεφώσεις θα καλύψουν όλη την κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Πιθανή ασθενή βροχή από το απόγευμα του Σαββάτου θα πέσει στα ηπειρωτικά.

Πιο έντονες θα είναι οι βροχές την Κυριακή το απόγευμα στην δυτική Ελλάδα στην δυτική Μακεδονία, με πιο ασθενή βροχή στην ανατολική Μακεδονία.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα έχει η Θεσσαλία. 2 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 3 – 4 στο νότιο αιγαίο. 2 - 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C έως 36C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με ηλιοφάνεια το Σάββατο λίγες αραιές νεφώσεις θα έχει στην διάρκεια της ημέρας την Κυριακή. Αρκετά ανεβασμένη θα είναι η θερμοκρασία το σαββατοκύριακο. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 20 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 21C και υψηλή 36C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1012. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 24% έως και 61%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets