Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2009

Δευτέρα 31/8/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 31/8/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί σε όλη σχεδόν την Χώρα, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει το Ιόνιο και το αιγαίο πέλαγος.

Ασθενή βροχή το μεσημέρι θα πέσει στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, από το απόγευμα ο καιρός επιδεινώνεται με έντονες βροχές στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, κεντρική Ελλάδα και στην δυτική στερεά Ελλάδα.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα έχει η Θεσσαλία. 2 - 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 4 – 5 στο νότιο αιγαίο. 2 - 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C έως 35C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, τα σύννεφα θα πυκνώσουν από το μεσημέρι με πιθανή βροχή από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 25 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 22C και υψηλή 35C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 34% έως και 71%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets