Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Μαρτίου 28, 2010

Δευτέρα 29/3/2010


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  29/3/2010  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.  Με  ηλιοφάνεια  στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας,  αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια αρχικά θα έχει η  Μακεδονία με λίγο πιο πυκνά σύννεφα  στην ανατολική Θράκη.
Από το απόγευμα λίγες αραιές νεφώσεις θα έχει η δυτική Ελλάδα.
Βροχές ή χιόνια δεν προβλέπεται σε καμιά περιοχή της Ελλάδας, με ίσως μια εξαίρεση την ανατολική Θράκη με πιθανότητα βροχής κυρίως μόνο τις πρωινές ώρες.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο και η κεντρική Θεσσαλία.  2 – 4  Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 3 – 5 στο νότιο αιγαίο. 1 – 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -2C  έως  21C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΒΔ από το απόγευμα σε ΝΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 18  χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 11C και υψηλή 21C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 19% έως και 58%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets