Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Αυγούστου 30, 2010

Τρίτη 31/8/2010


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  31/8/2010  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια αρχικά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές ώρες σε όλη την δυτική Ελλάδα, δυτική και ανατολική Μακεδονία και δυτική Θράκη.
Πιο αραιή θα είναι η συννεφιά που θα καλύψει από το μεσημέρι την κεντρική Ελλάδα, κεντρική και δυτική στερεά Ελλάδα και την περιοχή της Θράκης.
Βροχές από το πρωί θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην δυτική Ελλάδα και στα βόρεια διαμερίσματα της ανατολικής Μακεδονίας,  με επιδείνωση της βροχής από το απόγευμα στην περιοχή της Θράκης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία. 2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 3 – 7 στο νότιο αιγαίο. 4 – 7 Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   9C  έως 33C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με ηλιοφάνεια από το πρωί νεφώσεις θα αναπτυχτούνε κυρίως το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ - ΝΔ  θα κυμανθούν από 8  έως 35 χιλ την  ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 20C και υψηλή 33C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1002. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 27% έως και 83%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets