Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Μαΐου 31, 2011

Τετάρτη 1/6/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  1/6/2011  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια αρχικά το πρωί στην περιοχή της δυτικής Ελλάδας, Πελοπόννησο, κεντρική και δυτική Θεσσαλία, Ιόνιο πέλαγος, κεντρικό και νότιο αιγαίο.
Έως το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, εξαίρεση τα παράλια της δυτικής Ελλάδας, Ιόνιο και αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Βροχή το πρωί θα πέσει στο βορειοδυτικό αιγαίο και στα βόρεια ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, πιο ασθενή και σποραδική θα είναι η  βροχή που θα πέσει στην κεντρική Μακεδονία.
Από το μεσημέρι και έως το απόγευμα οι βροχές θα επεκταθούν σε όλη την Μακεδονία και κεντρική Ελλάδα, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει από το απόγευμα στην ανατολική στερεά Ελλάδα.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι βόρειες ορεινές περιοχές της ανατολικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.
1 – 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου. και 3 – 5  στο νότιο αιγαίο. 1– 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   3C  έως 29C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα, πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α - ΝΑ  θα κυμανθούν από 5 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  18C και υψηλή 29C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1014. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 34% έως και 74%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  οκαιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets