Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαΐου 30, 2011

Τρίτη 31/5/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  31/5/2011  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια  από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο πυκνά  θα είναι τα σύννεφα στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας  στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη και βόρειο αιγαίο.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το πρωί στο Ιόνιο πέλαγος, στην ανατολική Θεσσαλία, με πιο έντονη βροχή που θα πέσει στην ανατολική Μακεδονία.
Έως το μεσημέρι ασθενή βροχή θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα με πιο έντονη στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, εξαίρεση θα είναι το Ιόνιο και αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι βόρειες ορεινές περιοχές της ανατολικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.  1 – 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 2 – 4  στο νότιο αιγαίο. 2– 3  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   2C  έως 29C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ασθενή βροχή αρχικά θα πέσει κατά διαστήματα μετά το μεσημέρι με επιδείνωση κατά τόπους από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α - ΝΑ  θα κυμανθούν από 5 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  17C και υψηλή 29C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1014. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 27% έως και 73%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  οκαιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets