Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19, 2012

Πέμπτη 20/12/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   20/12/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά στις περισσότερες  περιοχές της Χώρας.
Πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια το πρωί θα έχει η δυτική Ελλάδα, το Ιόνιο πέλαγος και το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας.
Ηλιοφάνεια από το μεσημέρι και σταδιακά έως το βράδυ θα έχει το μεγαλύτερο μέρος των χερσαίων περιοχών, με εξαίρεση την περιοχή της Θράκης και του αιγαίου πελάγους όπου θα επικρατήσει συννεφιά.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην ανατολική Μαγνήσια, την κεντρική και την ανατολική στερεά Ελλάδα, το κεντρικό και το βόρειο αιγαίο.
Πιο έντονη θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Θράκη, την  Εύβοια, την Αττική, στις Κυκλάδες και  στην Κρήτη.
Έντονη θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στην Θράκη, με πιο ασθενή στην δυτική και την ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική στερεά Ελλάδα, την κεντρική Εύβοια, την βόρεια Πελοπόννησο και στα ορεινά της Κρήτης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.  
2 – 8  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
5 – 8   στο νότιο αιγαίο. 3 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -11C  έως 13C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί, ηλιοφάνεια θα έχει πριν από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΔΒΔ – ΒΒΔ – ΒΒΑ   θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  2C και υψηλή  8C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1015. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 39% έως και 62%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets