Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015

Κυριακή 11/10/2015



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   11/10/2015  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην ανατολική και στην νότια Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Χαρακτηριστικό της ημέρας είναι οι δυνατοί άνεμοι θα πνέουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Βροχές το πρωί θα πέφτουν στην δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην στερεά Ελλάδα, στην Θεσσαλία, στο βόρειο και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος και στο μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην βόρεια Αττική και στην Κρήτη.
Έως το μεσημέρι οι βροχές θα σταματήσουν στην Θεσσαλία, στην ανατολική Πελοπόννησο, στην στερεά Ελλάδα και τις βραδινές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας, με εξαίρεση την δυτική και την ανατολική
Μακεδονία όπου θα συνεχιστούν οι βροχές.  
Η Αφρικάνικη σκόνη κάνει και πάλι την εμφάνιση της καλύπτοντας, την κεντρική και την νότια Ελλάδα, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία. 
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι βόρειες περιοχές της δυτικής Κρήτης.   
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως 30C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει τις πρώτες πρωινές ώρες και πιθανός και το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι
Α – ΒΑ – ΝΔ    θα κυμανθούν από 9 έως 28 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  17C και υψηλή  27C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1006  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 43% έως και 88%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.  LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην   Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets