Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017

Δευτέρα 27/2/2017

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   27/2/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη και στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην δυτική Μακεδονία, στην βόρεια Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Εύβοια, στις Σποράδες, στην Πελοπόννησο και στην δυτική Κρήτη.
Πιθανή ασθενή χιονόπτωση θα πέσει τις πρώτες πρωινές ώρες στον Όλυμπο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική Θράκη.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα.
2 – 4 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 2C  έως 17C

Ο καιρός στην Λάρισα  Με πυκνή συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που πέσει τις πρωινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΔ – ΝΑ – Δ – ΝΔ     θα κυμανθούν από 3 έως 9χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 8C και υψηλή  15C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1019.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 71% έως και 99%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets