Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 11, 2019

Σάββατο 12/1/2019


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   12/1/2019  Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, στην δυτική Ήπειρο, στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές θα πέσουν στην Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στο νότιο Ιόνιο πέλαγος, στο κεντρικό, νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Χιόνια θα πέσουν στην κεντρική, νότια, νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην κεντρική και στην βόρεια Εύβοια, στην βόρεια Αττική και στην Πελοπόννησο.
Πιο ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στις νότιες περιοχές της Χαλκιδικής και στα ορεινά της Κρήτης.  
Η Αφρικάνικη σκόνη δηλώνει και σήμερα την παρουσία της επάνω από το νότιο νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος, εναποθέτοντας της σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή. 
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 8 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
3 – 8  το νότιο αιγαίο. 2 – 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -15C  έως  14C
Ο καιρός στην Λάρισα.  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα από τις Βραδινές ώρες. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΒΔ – Β – ΝΔ               θα κυμανθούν από 3 έως 18χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  1C και υψηλή  4C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1015. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 87% έως και 96% ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να επισκεφτείτε.   ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets