Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

Παρασκευή 18/3/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  18/3/2011  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στο  νοτιοανατολικό αιγαίο.
Από το απόγευμα περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλίας, κεντρική και ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησο και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Αρκετά έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην διάρκεια της ημέρας στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, Θράκη και δυτική στερεά Ελλάδα.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην κεντρική Ελλάδα, κεντρική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια, ανατολική Κρήτη και ανατολικό αιγαίο.
Πιθανή ασθενή χιονόπτωση κυρίως τις πρωινές ώρες και σε υψηλό υψόμετρο θα πέσει στην  δυτική Μακεδονία, Ήπειρο, και Όλυμπο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει  να δηλώνει με την παρουσία της  επάνω από τον Ελλαδικό χώρο, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
1 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 3 – 5 στο νότιο αιγαίο. 3 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -3C  έως 20C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει από το απόγευμα, ασθενή βροχή θα πέσει κυρίως έως και το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  10C και υψηλή 19C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1014. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 34% έως και 91%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets