Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2011

Τρίτη 22/3/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  22/3/2011  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην δυτική Ελλάδα, Θράκη και νοτιοανατολικό αιγαίο.
Από το μεσημέρι αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχουν οι περισσότερες περιοχές της Χώρας εξαίρεση η κεντρική Μακεδονία και η βόρεια Θεσσαλία όπου τα σύννεφα θα είναι πιο πυκνά.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στα νότια διαμερίσματα της δυτικής Μακεδονίας, Ήπειρο, κεντρική και ανατολική στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Αττική και Κρήτη.
Λίγα χιόνια  θα πέσουν  στα νότια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, Ήπειρο Όλυμπο,  στην κεντρική και ανατολική στερεά Ελλάδα ορεινά της βόρειας Αττικής, δυτικής και ανατολικής Κρήτης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 5 – 9 στο νότιο αιγαίο. 1 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -7C  έως 17C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια σχεδόν της ημέρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα μετά το μεσημέρι με πιθανή ηλιοφάνεια.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΒΑ από το απόγευμα σε ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 22 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  6C και υψηλή 12C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1026. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 60% έως και 66%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets