Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Μαρτίου 26, 2011

Κυριακή 27/3/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  27/3/2011  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, συννεφιά αρχικά θα έχει η δυτική Ελλάδα,  από το μεσημέρι τα σύννεφα θα αρχίζουν να κινούνται ανατολικά καλύπτοντας την κεντρική και νότια Ελλάδα, ανατολική Μακεδονία και ανατολικό αιγαίο.
Βροχή το απόγευμα θα πέσει στην ανατολική Μακεδονία, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην δυτική Μακεδονία και Ήπειρο.
Ασθενή με σύντομη διάρκεια θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά της δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας και Ήπειρο το απόγευμα.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Μακεδονία.   
2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -2C  έως 22C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια σχεδόν της ημέρας περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει από το απόγευμα.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 8 έως 20 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  9C και υψηλή 22C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1017. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 23% έως και 75%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  οκαιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets