Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2011

Τρίτη 29/3/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  29/3/2011  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην Πελοπόννησο και στο αιγαίο πέλαγος, περισσότερη ηλιοφάνεια από το απόγευμα θα έχει η Αττική, Εύβοια, η κεντρική και η ανατολική στερεά Ελλάδα.
Έντονη θα είναι η βροχή που θα πέφτει από το πρωί σε όλη την δυτική Ελλάδα με ασθενή βροχή στην ανατολική Μακεδονία.
Βροχές επίσης μετά το μεσημέρι  θα πέσουν στην ανατολική και δυτική Θεσσαλία και στο μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας.
Ασθενή χιονόπτωση θα πέσει στα ορεινά της δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας,  Ήπειρο,  Όλυμπο και από το απόγευμα και στα ορεινά της κεντρικής στερεάς Ελλάδας.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας  εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία και το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 3 – 5 στο νότιο αιγαίο. 3 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   1C  έως 21C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας από το πρωί,  πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με περισσότερη ηλιοφάνεια από το απόγευμα.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 30 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  10C και υψηλή 20C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 40% έως και 69%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  οκαιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets