Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2011

Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 5-6-7-/3/2011


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  5-6-7/3/2011  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην Πελοπόννησο, στο ανατολικό και νότιο αιγαίο.
Πυκνή θα είναι η συννεφιά και την Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει την Δευτέρα τις πρωινές ώρες στην κεντρική Ελλάδα, κεντρική και δυτική Μακεδονία και από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Έντονη θα είναι η βροχή που θα πέσει από το πρωί του Σαββάτου στις νότιες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, Ήπειρο ανατολική στερεά Ελλάδα, Βόρεια Αττική, Κυκλάδες και στο νότιο αιγαίο, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην κεντρική Ελλάδα, το σκηνικό αλλάζει από το απόγευμα με έντονη βροχή στις νότιες περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν την Κυριακή στην δυτική Ελλάδα, στις βόρειες περιοχές της Μακεδονίας, έντονες επίσης  θα είναι οι βροχές που θα πέσουν από το μεσημέρι στο βόρειο και ανατολικό αιγαίο, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας στην κεντρική και νότια Ελλάδα.
 Έντονη βροχή θα πέσει από το πρωί της δευτέρας στην στερεά Ελλάδα, Αττική, Πελοπόννησο, Εύβοια, Χαλκιδική, Βορειοδυτικό και νότιο αιγαίο.
Από το μεσημέρι έντονη βροχή επίσης θα πέσει στις νότιες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, κεντρική και δυτική Ελλάδα.  
Λίγα θα είναι τα χιόνια που θα πέσουν το Σάββατο στις νότιες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και στην Ήπειρο.
Ασθενή θα είναι τα χιόνια που θα πέσουν την Κυριακή στις βόρειας περιοχές της Μακεδονίας,
Το σκηνικό του χιονιού αλλάζει από το πρωί της δευτέρας με αρκετά έντονη χιονόπτωση αρχικά στις βόρειες περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας με επίσης πτώση χιονιού στην διάρκεια της ημέρας στην Χαλκιδική, έως το βράδυ χιόνια θα πέσουν στις νότιες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, στα ορεινά της Ηπείρου, περιμετρικά της Λάρισας , στερεά Ελλάδα, Αττική, και Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η Περιοχή της Θράκης και δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
3 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 4 –6 στο νότιο αιγαίο. 2 – 9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Έντονους ανέμους θα έχει από την Δευτέρα 4 – 10  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 4 –7 στο νότιο αιγαίο. 3 – 8  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -13C  έως 17C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με  συννεφιά θα περάσει όλο σχεδόν το τριήμερο με εξαίρεση τις πρωινές ώρες της δευτέρας όπου υα επικρατήσει αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας σχεδόν έως το μεσημέρι. Ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει το σαββατοκύριακο, πιο έντονη θα είναι η βροχή  ή χιονόνερο που θα πέσει στην διάρκεια του απογεύματος της Δευτέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΒΑ θα κυμανθούν από 5 έως 15 χιλ την ώρα. Πιο έντονους ανέμους θα έχει από την Δευτέρα από 5χιλ έως 35χιλ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 5C και υψηλή 10C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1018. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 61% έως και 93%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets