Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2011

Τρίτη 8/3/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  8/3/2011  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια από το πρωί  στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, συννεφιά θα έχει το πρωί στην νότια και την ανατολική Θεσσαλία, κεντρική και ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο κεντρικό και νότιο αιγαίο.
Από το απόγευμα ηλιοφάνεια θα έχει ολόκληρη η Πελοπόννησο.
Βροχές από το πρωί θα πέφτουν στην δυτική Θεσσαλία, Ήπειρο,  κεντρική και ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια, βόρειες Κυκλάδες, ανατολική Πελοπόννησο, και Κρήτη.
Από το απόγευμα η βροχή θα περιοριστή στην Αττική, κεντρική και νότια Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα βόρεια ορεινά της ανατολικής και δυτικής Μακεδονίας, νότια και ανατολική Μαγνησία, πιο πυκνά θα είναι τα χιόνια στην Ήπειρο, κεντρική και ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, κεντρική και βόρεια Εύβοια και Κρήτη.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι περισσότερες περιοχές  της βόρειας Ελλάδας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
4 – 10  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 4 –9 στο νότιο αιγαίο. 4 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -13C  έως 18C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και για το υπόλοιπο της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β – ΒΑ θα κυμανθούν από 12 έως 35 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 1C και υψηλή 5C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1026. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 25% έως και 52%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets