Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2013

Τετάρτη 27/2/2013


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   27/2/2013  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με  συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια το πρωί θα έχει η Θεσσαλία, η Αττική η Εύβοια, η ανατολική Πελοπόννησο και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους, πυκνά επίσης από το μεσημέρι θα είναι τα σύννεφα που θα καλύψουν την Εύβοια, το κεντρικό και το βόρειο αιγαίο.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην βόρεια Ελλάδα, στο Ιόνιο πέλαγος, στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας, στην κεντρική και στην δυτική Πελοπόννησο και στο βόρειο αιγαίο από τις βραδινές ώρες.
Περισσότερο έντονες θα είναι οι βροχές με καταιγίδες που θα πέσουν στο βόρειο Ιόνιο πέλαγος και στην Θράκη.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στον Όλυμπο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στα κεντρικά ορεινά της Πελοποννήσου.  
Προσωρινή αποχώρηση από σήμερα της Αφρικάνικης σκόνης που συνεχίζει να καλύπτει αρκετές περιοχές της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή μορφή στο κεντρικό και νότιο αιγαίο πέλαγος και σε υγρή μορφή στην περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας της Θράκης και στο βόρειο αιγαίο.  
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.    
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 – 7 στο νότιο αιγαίο. 3 6  μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -6C  έως 16C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, λίγο πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΔΝΔ – Δ  – ΔΒΔ  θα κυμανθούν από 9 έως 35/55 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  5C και υψηλή  14C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1019. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 69% έως και 81%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets