Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 11, 2019

Πέμπτη 12/12/2019


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   12/12/2019  Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην δυτική Μακεδονία, στην δυτική Ήπειρο και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην  Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο.
Έντονη θα είναι η βροχή που θα πέσει το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, στην νότια, ανατολική, βορειοανατολική Πελοπόννησο, στο κεντρικό, νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές επίσης από το απόγευμα θα πέσουν στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην δυτική Μακεδονία και στην Χαλκιδική.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στις Κυκλάδες.  
Χιόνια ια πέσουν στις βόρειες περιοχές της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της δυτικής Θεσσαλίας, της Φωκίδας, της Ευρυτανίας, στα κεντρικά ορεινά της Πελοποννήσου και της δυτικής Κρήτης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική, η βορειοανατολική Μακεδονία, η  Ήπειρος και η κεντρική στερεά Ελλάδα.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6  μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  το νότιο αιγαίο. 2 – 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -4C  έως  17C
Ο καιρός στην Λάρισα.  Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με μερική ηλιοφάνεια από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΝΑ – ΒΔ – Α – ΒΑ – ΝΔ                   θα κυμανθούν από 3 έως 9χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 7C  η χαμηλή  και  13C υψηλή. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1007. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 87% έως και 98%.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε……  ON LINE  ο καιρός στην    Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets